O firme

Kto sme a čo robíme: Príbeh Horák-Interiéry

Horák Interiéry bola založená pred takmer tridsiatimi rokmi s jednoduchým, ale pevným cieľom: vytvárať kvalitný nábytok a interiérové riešenia, ktoré zlepšia životy našich zákazníkov.

Naša história

Horák Interiéry bola založená pred takmer tridsiatimi rokmi s jednoduchým, ale pevným cieľom: vytvárať kvalitný nábytok a interiérové riešenia, ktoré zlepšia životy našich zákazníkov. Začali sme ako malá rodinná firma v malom mestečku, kde sme v sklade vyrábali prvé kusy nábytku. Naše prvé kroky boli skromné, ale naše ambície a vášeň pre drevo nás poháňali vpred. Postupne sme sa rozrastali, získavali skúsenosti a našu prácu začali oceňovať nielen miestni obyvatelia, ale aj zákazníci z celého regiónu. S rastúcou kvalitou a renomé sme začali postupne naberať zákazníkov aj z okolitých štátov.

Naše poslanie

Naším poslaním je prinášať do domácností, kancelárií, hotelov či ordinácií jedinečné, ručne vyrábané kúsky nábytku, ktoré nielenže slúžia praktickému účelu, ale tiež dodávajú priestoru osobitý charakter. Veríme, že kvalitný nábytok a premyslené interiérové riešenia dokážu zmeniť atmosféru každého priestoru a priniesť radosť jeho užívateľom. Preto kladieme dôraz na detaily, precízne spracovanie a individuálny prístup ku každému zákazníkovi.

Naše hodnoty

  • Kvalita: Každý kúsok, ktorý opustí našu dielňu, je výsledkom starostlivej práce a použitia najlepších dostupných materiálov. Na kvalite nešetríme a veríme, že práve to nás odlišuje od mnohých konkurentov.
  • Tradícia a inovácie: Spojujeme tradičné stolárske techniky s modernými technológiami. Sme hrdí na naše remeselné dedičstvo, ale zároveň sledujeme nové trendy a inovácie, ktoré nám umožňujú zlepšovať naše produkty. Používame CNC technológie na zabezpečenie maximálnej presnosti a efektivity vo výrobe.
  • Udržateľnosť: Naša firma aktívne pristupuje k ekologickým riešeniam. Využívame filtračné zariadenia a riadené odsávanie strojov na minimalizáciu emisií. Drevný odpad transformujeme do brikiet, ktoré používame na vykurovanie. Ostatné odpady dôkladne triedime a nebezpečné odpady likvidujeme podľa noriem EÚ.
  • Zákazník na prvom mieste: Každý zákazník je pre nás dôležitý a snažíme sa splniť jeho požiadavky do posledného detailu. Ponúkame individuálny prístup a konzultácie, aby sme mohli vytvoriť produkt presne podľa jeho predstáv.

Náš tím

Náš tím tvoria skúsení remeselníci a technici, ktorí majú bohaté odborné skúsenosti. Každý z nás prispieva svojou unikátnou odbornosťou, či už ide o detailné rezbárske práce, precízne montáže alebo kreatívny dizajn. Naše spoločné úsilie a spolupráca nám umožňujú vytvárať nádherné a funkčné interiérové riešenia, ktoré prekonávajú očakávania našich zákazníkov.

Naše služby

Ponúkame širokú škálu služieb, ktoré zahŕňajú:

  • Výrobu nábytku na mieru: Navrhujeme a vyrábame nábytok presne podľa konkrétnych požiadaviek a dizajnov zákazníkov, zabezpečujúc technické spracovanie a maximálnu individualitu.
  • Poradenstvo v oblasti interiérového dizajnu: Poskytujeme odborné poradenstvo pri výbere nábytku, osvetlenia, nábytkového kovania a iných systémov, ktoré najlepšie vyhovujú štýlu a potrebám našich zákazníkov.
  • Renováciu a opravy: Poskytujeme možnosť renovácie a opráv existujúcich kúskov nábytku s dôrazom na detail a kvalitu spracovania.

Naším cieľom je garantovať technickú excelentnosť a odbornosť v oblasti spracovania nábytku, aby sme zabezpečili optimálne výsledky pre našich zákazníkov.

Čo nás odlišuje od konkurencie

Čo nás skutočne odlišuje, je náš záväzok ku kvalite a individuálny prístup ku každému zákazníkovi. Naše výrobky a riešenia nie sú len kusy nábytku či interiéry; sú to umelecké diela, ktoré odrážajú našu vášeň a remeselné majstrovstvo. Sme hrdí na to, že každý náš produkt je originál, ktorý prináša radosť a spokojnosť našim zákazníkom.

Horák Interiéry je viac než len firma. Sme priestor, kde sa stretávajú tradícia, inovácia a vášeň pre drevo, aby vznikli produkty a interiéry, ktoré vydržia generácie. Sme tu pre vás, pripravení premeniť vaše sny a predstavy na skutočnosť.

Tešíme sa na spoluprácu s vami!

Váš tím Horák Interiéry.

Kamila Zermeghova

ZDIEĽAJTE ČLÁNOK: